Faciliteiten

Zie hier de faciliteiten van Soof Pop-Up!

Faciliteiten Soof Pop-Up

Op de camping zijn diverse faciliteiten en voorzieningen te vinden als een zwembad voor groot en klein, aanlegplaatsen voor boten, viswater op de camping, degelijk sanitair, afwasruimte voor de vaatwas, speelhal met badmintonveld, overdekte fietsenstalling, hondenuitlaatveld, speelweide en Jeu de Boule banen 'Petanque' (2 banen).

Sanitair

Het sanitair is degelijk en ruim, het dagelijkse onderhoud voeren wij in eigen beheer uit en dat meerdere keren per dag. Alle toiletten zijn voorzien van gratis toiletpapier. Centraal is een handzeepje aanwezig om na gebruik van het toilet uw handen te wassen.

Per afdeling zijn er meerdere douche aanwezig, voor de doorstroming werken deze met de "campingpas". Zowel bij de dames als de heren afdeling is een haarföhn aanwezig. In de damesafdeling is een babybadje met douche

In de vaatwasruimte zijn meerdere afwasbakken, het warm water is hier gratis te gebruiken. De wasserette bestaat uit een wasmachine (industrie), wasdroger (industrie), centrifuge en strijkstation met strijktafel. Ook is er een uitstort voor uw afvalwater of chemisch toilet

Zwembad op de camping

Voor een duik in het zwembad hoeft u niet van de camping af, vanaf 8 mei tot 15 september is het buitenbad open om een heerlijke verkoelende "duik" te nemen.

Vanaf het voorjaar is het zwembad -dat voorzien is van een super inlooptrap- weer open voor alle leeftijden, jongeren, ouderen en senioren vinden hier hun vertier en afkoeling. Ons zwembad maakt gebruik zonnewarmte en indien het gesloten is afgedekt met een solarafdekking.

  • Het grote zwembad heeft een diepte van 140 cm.
  • Het kinder/peuterbad heeft een diepte van 30 cm.

Camping met viswater

Vissen tijdens uw vakantie en zoekt u een camping met viswater in Nederland ? Kom dan kamperen op onze camping centraal gelegen aan de rivier de Rijn tegenover Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug.

Langs en voor de camping is meer dan 500 meter oever beschikbaar voor de sportvisser of vakantievisser. 

Vissen is mogelijk vanaf de oevers, kribben of steigers voor de camping. 

Haven met stalling voor uw boot

In de haven zijn een viertal steigers, waarvan twee met boxen. Deze boxen worden gedeeld door twee boten. Op de overige steigers kunnen de boten langszij afgemeerd worden. De ligplaatsen zijn alleen beschikbaar in combinatie met een kampeerplaats.

Wij kunnen ons voorstellen dat u de boot niet van april tot oktober in het water wilt laten liggen, dan is het mogelijk om deze te stallen op het trailerveld of in de overdekte stalling. Door de "open" verbinding met de rivier zijn de aanlegplaatsen alleen beschikbaar tussen 1 april - 1 oktober. Een boothelling voor het inlaten en uithalen van uw boot is aanwezig.

Op de kampeerplaats is het niet mogelijk om uw boot te stallen.

De boothelling en aanlegplaatsen zijn alleen beschikbaar voor kampeerders van onze camping.

Spelen en fietsenstalling

Centraal op de camping staat het hoofdgebouw waarin alle voorzieningen zijn samengebracht. Hier is ook een ruimte van meer dan 1.000 m² waarin gespeeld kan worden bij minder mooi weer. Windstil om samen even te badmintonnen, fietsen of gewoon te spelen en te praten.

In deze hal is het ook mogelijk om uw fiets te stallen, zo staan ze lekker droog en in de nachtelijke uren afgesloten. De hal is open van 09.00 uur tot 20.00 uur

Jeu de Boule of Petanque kan heel goed gespeeld worden op de aangelegde baan, er zijn twee speelvelden beschikbaar.

Het speel- /sportveld ligt in de nabijheid van het hondenuitlaatveld en parkeerterrein, hierop staan kleine doelen. Hier kan ook naar hartelust vrij gespeeld worden.

Internet op de camping

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk ook gebruik maken het internet, met het draadloos internet op de camping is dat vertrouwd, goed en voordelig mogelijk. Wij maken gebruik van KPN-hotspots, deze provider is landelijk aanwezig met een goede dekking.

Voordeel van KPN-hotspots is dat u bij een thuis abonnement van KPN het internetten op de camping gratis mogelijk is. Geen KPN, dan zijn er op de camping altijd voldoende keuze mogelijkheden voor het afsluiten van een voordelig en betaalbaar abonnement dat u het best past bij uw verblijf op onze camping.

De keuze mogelijkheden zijn:

Type kaart Aantal gebruikers Tarief
Eén uur 1 € 1,50
Dag 4 € 5,00
Midweek-/Weekend 4 € 8,00
Week 4 € 12,50
Maand 1 € 22,50
Half jaar 1 € 60,00
*Het internet is dekkend, wel dient u er rekening mee te houden dat dit wellicht niet zo snel is als thuis.