Internet op de camping

 
Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk ook gebruik maken het internet, met het draadloos internet op de camping is dat vertrouwd, goed en voordelig mogelijk. Wij maken gebruik van KPN-hotspots, deze provider is landelijk aanwezig met een goede dekking.
 
Voordeel van KPN-hotspots is dat u bij een thuis abonnement van KPN het internetten op de camping gratis mogelijk is.
 
Thuis geen internet van KPN?  
Dan zijn er op de camping altijd voldoende keuze mogelijkheden voor het afsluiten van een voordelig en betaalbaar abonnement dat u het meest past.
 
De keuze mogelijkheden zijn;
 
Uurkaart (1 apparaat/gebruiker) €  1,50
Dagkaart (4 apparaten/gebruikers) €  5,--
Midweek-/Weekendkaart (4 apparaten/gebruikers) €  8,--
Weekkaart (4 apparaten/gebruikers) € 12,50
Maandkaart (1 apparaat/gebruiker) € 22,50
Halfjaarkaart (6 maanden - 1 apparaat/gebruiker) € 60,--

 

Gratis internet

Helaas bestaat "gratis" internet niet, u betaalt er altijd voor in de prijs van de kampeerplaats of via een bijdrage door het kopen van een toegangscode (zoals bij ons). Ook is het mogelijk om het internet te voorzien van reclame, waardoor het indirect betaald wordt. Bij een "gratis" gebruik van internet zal het gebruik en dataverkeer zeer gaan toenemen, waardoor de snelheid en de betrokkenheid sterk zal afnemen. Een WiFi installatie vergt flinke investeringen en onderhoudskosten om het gebruik en de toename van het dataverkeer te kunnen bijhouden en deze kosten lopen natuurlijk 12 maanden per jaar door. Jarenlang hebben wij inmiddels ervaring met "Hotspots van KPN" en hebben hiermee een overeenkomst afgesloten om zelfstandig inlogcodes uit te kunnen geven tegen een gereduceerd tarief voor gebruikers die thuis of mobiel geen internet abonnementen/data van KPN hebben afgesloten.
 
Met de meeste KPN abonnementen kunt u dus ook bij ons "gratis" gebruik maken van WiFi !