Jaarplaatsen voor uw stacaravan of chalet

Is het altijd al uw wens geweest om een tweede huisje te hebben op een mooie plaats in een natuurlijke omgeving? Momenteel hebben wij voor 2018 nog enkele jaarplaatsen beschikbaar voor uw stacaravan of chalet, onze camping ligt in de Betuwe langs het water van de "Neder - Rijn" tegenover Amerongen aan de rand van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. De beschikbare plaatsen zijn afwisselend gelegen, rustige kampeervelden met meer of minder schaduw of uitzicht naar het water.

Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampere elektra en een water- en rioolaansluiting. Een gasaansluiting op het vaste netwerk behoort tot de mogelijkheid.

Permanente bewoning is niet toegestaan!

Een stacaravan of chalet kopen met staanplaats.

De stacaravans of chalets op de camping worden in de meeste gevallen met behoud van plaats verkocht, het voordeel hiervan is dat u weinig of geen omkijken meer heeft naar het aanleggen van een terras of plaatsen van een tuinhuisje. Deze caravans of chalets zijn eigendom van de huidige kampeerder/gebruiker, als camping bemiddelen wij alleen en verzorgen de bezichtiging.

Een nieuwe (gebruikte) stacaravan of chalet kopen en plaatsen op onze camping. Wilt u graag een nieuwe (of jong gebruikte) stacaravan / chalet kopen bij een caravandealer en deze plaatsen op onze camping, informeer dan even naar de mogelijkheden waarop deze geplaatst kunnen worden. Voordat u tot aankoop overgaat laten wij graag de beschikbare kampeerplaatsen bekijken en vertellen wij u graag meer over het voordeel van een aankoop bij een van onze dealers.