Camping in de Betuwe (Gelderland) aan het water !


Het is genieten op de camping, rust, ruimte, water, fietsen en wandelen

 
De kampeerplaatsen zijn verdeeld over meerdere kampeervelden met 4 tot 10 plaatsen. Door de afwisseling van bomen en struiken heeft de camping een natuurlijke uitstraling met een ruime keus aan plaatsen, aan u de keuze ..... met of zonder schaduw !  Alle kampeerplaatsen zijn op gras gelegen en de camping is autovrij.
 
De kampeerplaatsen zijn voorzien van een "eigen" aansluiting voor elektra, water en vuilwaterafvoer. De beschikbare aansluiting voor elektra is minimaal 10 ampère en beveiligd met een aardlekschakelaar.
 
Enkele plaatsen zijn ook geschikt voor campers, doordat alle kampeerplaatsen op gras zijn gelegen is de uitrij mogelijkheid beperkt. (informeer vooraf even naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden)
 
WiFi is beschikbaar op de hele camping via KPN-hotspots. Inloggen is mogelijk met een code, deze zijn op de camping al vanaf € 1.50 verkrijgbaar. Heeft u al een abonnement van KPN (thuis/mobiel internet) dan is het gebruik zelfs gratis. Meer over de abonnementen kunt vinden onder de knop "Internet"
 
Parkeren is alleen mogelijk op de centrale parkeerplaats, autovrije camping. Naast vakantieplaatsen voor caravans en tenten zijn er ook seizoenplaatsen en plaatsen voor stacaravans / chalets.