Krantenartikel

Lees hier ons eerste krantenartikel!

Krantenartikel

Voor slechts één seizoen een feestje aan de Neder-Rijn met Soof Pop-Up!

Krijg de komende periode een geweldig kampeergevoel  in een heerlijke omgeving aan het water. Het Soof gevoel is het gevoel van niets moeten en veel kunnen. Alleen dit jaar krijgt u de kans om voor één maand of een (voor)seizoen een heerlijke toeristische plaats te boeken voor uw toercaravan, tent of camper, direct aan het prachtige water van de Neder-Rijn! Voor een meer dan aantrekkelijk bedrag, waarbij u zelfs nog de mogelijkheid hebt om uw eigen bootje mee te nemen en die aan de steiger aan te leggen.

Naast de maandarrangementen en seizoenplaatsen is er een exclusief HePi-arrangement te boeken. Hierbij verblijft u van 25 mei t/m 7 juni op de Soof Pop-Up camping en kan u zowel Hemelvaart als Pinksteren gezellig samen doorbrengen. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen de Hemelvaart of Pinksteren te komen. 

Soof heeft onlangs het prachtige terrein van Camping Verkrema en Camping De Schans overgenomen. Het doel is het terrein voorbereiden op de toekomst en deze duurzaam te gaan exploiteren. De doelstelling is om in het najaar van 2022 te starten met de voorbereidingen voor de eerste fase van de herontwikkeling met duurzame Eco-Lodges. Dit betekent dat tot die tijd diverse mogelijkheden zijn om toeristisch te komen kamperen. Dit seizoen bieden wij slechts 90 unieke Pop-Up plaatsen aan, het aanbod is dus beperkt, dus wees er snel bij!

Wat is Soof? Wij van Soof hebben op onze huidige locatie in Rhenen Boutique Parc Soof ontwikkeld. Een prachtige locatie midden in de bossen waar wij duurzame Eco-Lodges hebben gerealiseerd die nagenoeg energieneutraal zijn. Het concept van Soof is om eigentijds te kunnen genieten op bijzondere locaties in het hart van Nederland. Dit concept zullen wij de komende jaren ook gaan doortrekken op deze prachtige locatie aan de Neder-Rijn.

Op de camping zijn diverse faciliteiten en voorzieningen te vinden zoals een zwembad voor groot en klein, aanlegplaatsen voor boten, viswater op de camping, degelijk sanitair, afwasruimte voor de vaat, speelhal met badmintonveld, overdekte fietsenstalling, hondenuitlaatveld, Jeu de Boule banen en een voetbalveld. Dus ook voor vissen tijdens uw vakantie bent u bij Soof aan het juiste adres. Langs en voor de camping is meer dan 500 meter oever beschikbaar voor de sportvisser of de vakantievisser. Voeg daar de centrale ligging aan toe te midden van de vele mogelijkheden om er een dagje op uit te gaan en u hebt de mix voor een ideale vakantie. Voor ieder wat wils.

Kom snel kijken als u nog aanspraak wilt maken op de laatste Pop-Up plaatsen! Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor uw toercaravan, tent of camper. Zoveel moois en dat zo dichtbij. Wilt u nog meer informatie, neem vooral contact met ons op. We kijken voor u wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.verkrema.nl. Op de website kunt u alle mogelijke kampeerarrangementen nog eens terugvinden. Reserveren is mogelijk door te bellen naar 0344-691655 of te mailen naar info@verkrema.nl.

Verblijft u liever midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug? Boek dan één van onze gloednieuwe luxe Eco-Lodges op onze prachtige locatie van Boutique Parc Soof in Rhenen. Kijk voor de mogelijkheden op www.boutiqueparcsoof.nl of neem contact op via 0317-762993 of info@boutiqueparcsoof.nl.

Tot Soofs!