Overname

Overname Camping Verkrema & Camping de Schans

Overname Camping Verkrema & Camping De Schans

Welkom bij Soof Pop-Up! Graag willen wij ons via deze weg aan jullie voorstellen. Zoals je misschien al in de wandelgangen hebt gehoord, hebben wij van Soof onlangs de prachtige locatie van Camping Verkrema en Camping De Schans overgenomen. Gedurende het seizoen van 2022 zullen we de voormalige campingterreinen voortzetten onder het tijdelijke concept Soof Pop-Up camping.

Wat is Soof? Wij van Soof hebben op onze huidige locatie in Rhenen Boutique Parc Soof ontwikkeld. Een prachtige locatie midden in de bossen waar wij duurzame Eco-Lodges hebben gerealiseerd die nagenoeg energieneutraal zijn. Het concept van Soof is om eigentijds te kunnen genieten op bijzondere locaties in het hart van Nederland. Dit concept zullen wij in de komende jaren ook gaan doortrekken op deze prachtige locatie aan de Neder-Rijn met het doel om het terrein voor te bereiden op de toekomst en deze duurzaam te gaan exploiteren. De doelstelling is om in het najaar van 2022 te starten met de voorbereidingen voor de eerste fase van de herontwikkeling. Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen neem dan contact op met onze collega’s van Boutique Parc Soof in Rhenen, via 0317-762993 of info@boutiqueparcsoof.nl.

Mocht u nog geen plaats gereserveerd hebben bieden wij u graag de mogelijkheid aan om uw kampeerplaats te reserveren. Wij hebben voor aankomend seizoen diverse vaste arrangementen samengesteld, deze kunt u vinden op onze site Camping Verkrema. Dit seizoen bieden wij slechts 90 unieke Pop-Up plaatsen aan, het aanbod is dus beperkt!

Er zullen naast het huidige parkreglement geen wijzigingen plaatsvinden. Wel gaan wij er aankomend seizoen voor zorgen dat jullie kunnen genieten van diverse faciliteiten zoals van het zwembad en het sanitair gebouw.

De Pop-Up camping zal vanaf 1 april officieel haar deuren openen, zowel voor de kampeergasten als de gasten die in het bezit zijn van een chalet of stacaravan. Wij heten jullie graag van harte welkom op onze Soof Pop-Up camping. Samen met jullie hopen wij op een prachtig seizoen en wensen wij jullie een aangenaam en ontspannen verblijf toe!