Over Soof Pop-Up

Volop kamperen en genieten in de Betuwe

Het onstaan van Soof Pop-Up

De camping is gesitueerd op het voormalig terrein van steenfabriek v/h S.G. van de Pol welke eind jaren 60 stil werd gelegd door een afnemende vraag naar gebakken straatstenen.

Na jaren zonder activiteiten zijn eind jaren 70 de eerste werkzaamheden gestart voor het realiseren van een natuurlijke camping met veel groen, weinig verharde paden en wegen. Door de groene aanleg is de camping verdeeld in meerdere kampeervelden voor toercaravans, tenten en stacaravans. Op alle kampeerplaatsen is een aansluiting voor elektra, water en vuilwaterafvoer aanwezig. Voor stacaravans/chalets bestaat ook de mogelijkheid voor aansluiting van een vaste gasaansluiting.

Centraal op het kampeerterrein is nog wel één van de twee schoorstenen aanwezig, van verre is dit nu het "punt" waar uw vakantiegevoel gaat beginnen.

In het gebouw rond de kenmerkende schoorsteen zijn centraal de voorzieningen aangelegd, zoals het sanitair, wasserette, vaatwasplaats en de overdekte ruimte voor een spelletje badminton.

In de deze ruimte is het ook mogelijk om tijdens uw vakantie de meegebrachte fietsen overdekt binnen te plaatsen, in de nachtelijke uren is deze ruimte afgesloten.

Onze faciliteiten