Stacaravan huren / Huur een stacaravan (4 personen)

Wilt u zorgeloos genieten van uw vakantie en het gevoel hebben van riant kamperen? In deze stacaravan bent u van alle gemakken voorzien. Onze camping is gelegen in Midden Nederland op de grens van de provincie Gelderland (Betuwe) en Utrecht. Een mooie omgeving voor het maken van fiets- en wandeltochten in de Betuwe en de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.

Door de ligging aan het water ook ideaal geschikt voor de visliefhebber en watersporter. Zwembad voor groot en klein, met de aanwezige inlooptrap (luie trap) loopt u zo het zwembad in. Onze huurcaravan heeft een modern interieur en is het voorjaar van 2017 geplaatst en staat op een ruime plaats met zicht (niet direct aan) naar de rivier.

De stacaravan heeft een oppervlakte van bijna 34 m², 2 slaapkamers, douche, wastafel, apart toilet, keuken met afzuigkap, 4-pits kooktoestel, koelkast, etc.. De woonkamer heeft vaste banken en een eettafel en stoelen voor 4 personen, tv en digitenne met 30 tv-kanalen en radio. Hang- en legkasten, de caravan is verder voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing, berging, terras, tuinset, parasol, etc. De stacaravans Globus 9000 (model 2017) is in het voorjaar nieuw geplaatst.

Bekijk hier de prijslijst van de stacaravan.