Verkrema

Tenten van Maessen Tentsupply

Geplaatst op

Ben je van plan om binnenkort een groot evenement te organiseren of wil je graag een leuk feest geven met een speciale bedoeling, zoals een bruiloft, feest of andere partijen dan is het aanschaffen van een tent natuurlijk helemaal niet zo’n slecht idee! Een tent kan namelijk gezellig ogen, je kunt er versiering en licht in verwerken en je feest komt gelijk professioneler en warmer over. Bij Maessen Tentsupply ben je dan absoluut aan het juiste adres, zij zijn gespecialiseerd in Tentenverhuur. Ook voor andere werkzaamheden of opslag zijn er opties mogelijk. In deze blog lichten we graag enkele tent opties toe om je keuze voor een passende tent gemakkelijker te maken.

Evenementen tent huren

Voor publieke en zakelijke evenementen kun je perfecte grootschalige tenten huren. Deze tenten zijn ruim en worden in vele maten en vormen vrijgegeven. Het bedrijf zorgt zelf voor het aanleggen van de tent op hun eigen unieke wijze. Het is hierbij ook mogelijk om tapijt, toiletten en kachels toe te voegen om de tent te voorzien van extra comfort en gemak voor de gasten. Tevens geeft dit een extra professionele uitstraling aan je evenement.

Feesttent huren

Feesttenten zijn natuurlijk ook absoluut niet uit te sluiten voor een groot feest, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Zeker omdat je niet altijd uit kunt gaan van goed weer is het wel zo fijn dat de gasten de kans hebben om ergens droog te staan. Tevens kunnen deze tenten gemakkelijk versierd worden en zware lampen en muziekinstallaties dragen. De specialisten kunnen je hierbij dan ook goed helpen. Ook een fijn weetje is dat ze bij Maessen Tentsupply zorgen voor de op maar ook de afbouw van je tent. Dit scheelt veel werk en zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt om van je dag te genieten!

Werk en opslag tenten huren

Ben je meer op zoek naar een grote ruimte waar je prima buiten kan werken zonder last te hebben van regen, wind of juist extreem weer? Ook dan kun je kijken om een doorwerktent te huren. Hierbij zijn er meerdere formaten waar je gemakkelijk machines en apparatuur in kwijt kan. Ook als je een tent voor puur en alleen opslag nodig hebt is dat geen probleem. Bekijk op de website de opties en vraag een offerte aan. 

 

Over ons

Kamperen is een populaire vorm van recreatie waarbij mensen hun tent, camper of caravan opzetten en tijdelijk in de buitenlucht leven. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om te genieten van de natuur. Kamperen heeft een bepaalde leefstijl om zich heen waarbij mensen op een eenvoudige manier leven en zich vaak richten op outdooractiviteiten. We vertellen je er graag meer over.

Contactgegevens

Via info @ verkrema.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden