K
O

Coronavirus 2021

Corona informatie 2021

Rijksoverheid informatie over vakantie in Nederland > Corona informatie < (automatisch bijgewerkt door Rijksoverheid)

Informatie van en voor onze camping (laatst bijgewerkt zie updatedatum)

Op de camping zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing. Het is dus de bedoeling dat onze gasten zich houden aan de avondklok en na 22.00 uur in hun eigen caravan/chalet verblijven. Het uitlaten van de hond of zelf een bezoek brengen aan het sanitair is toegestaan. Bij gebruik van het sanitair is het van belang dat we ons houden aan het dragen van een mondkapje.

update 28-3-2021

Er zijn op dit moment ook nog geen aanwijzingen dat sanitaire gebouwen op campings, zoals dat vorig jaar het geval was, in de aankomende tijd gesloten moeten zijn.  Dat kan dus nog veranderen, maar we gaan er vooralsnog van uit we normaal open gaan. Natuurlijk moeten wel de RIVM-voorschriften en andere toepasselijke regels gevolgd worden, zoals de afstandseisen en het verbod op groepsvorming op het buitenterrein van de bedrijven. En ook de avondklok, zolang die nog geldt, is dit op de bedrijven ook van toepassing.

update 5-3-2021

Voorlopig weten we nog niet wat de voorwaarden zijn waarop we straks weer open mogen gaan. Als hier meer over bekend is kunt u hier de informatie lezen.

update 22-2-2021