K
O

Camping "Verkrema"

Kan ik nog kamperen op de camping?

Kan ik nog kamperen op camping "Verkrema"

Op onze camping volgen we dagelijks de ontwikkelingen over het coronavirus en hebben we contact mer de aangewezen instanties en houden we ons aan de maatregelen van het RIVM, de gemeente Buren.

Momenteel hebben we op last van de overheid onze sanitaire voorzieningen gesloten en behoort u gebruik te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen. Het gebruik van de uitstort voor het legen van uw chemisch toilet is wel toegestaan. Naast de uitstort is het vanaf 12 mei a.s. ook weer mogelijk om gebruik te maken van de vaatwasplaats en zwembad. Let op !! HOUD AFSTAND EN VOLG DE AANWIJZINGEN OP !!

Kamperen is alleen mogelijk voor de opgegeven gezinleden, ontvangen van bezoek is mogelijk volgens de voorwaarden van het RIVM en de veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Volg de aangegeven richtlijnen op, let hierbij op het maximaal aantal personen dat gebruik gelijktijdig gebruik mag maken van uitstort- vaatwasruimte en zwembad.

Kan ik nog boeken?

Ja, momenteel kunt u weer een kampeerplaats boeken. Om u alle vrijheid te geven is besloten dat niet alle kampeerplaatsen boekbaar zijn. Bij een online boeking deelt ons systeem de kampeerplaatsen in, bij een voorkeursboeking is contact opnemen gewenst.

Let op!! Het is (nog) niet mogelijk om het openbaar sanitair te gebruiken, u kunt alleen gebruik maken van de uitstort voor het chemisch toilet en vanaf 12 mei a.s. ook van de vaatwasplaats en het zwembad!!

Kan ik mijn reservering omboeken?

Ja, het is mogelijk om uw bestaande reservering met een aankomstdatum voor 1 juli 2020 nu alvast om te boeken, uw bestaande reservering moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen.

  • Controleer of uw aankomstdatum van de reservering voor de hierboven vermelde datum valt.
  • Bepaal voor uzelf welke periode u wilt komen.
  • Controleer op onze online boekingspagina of er in uw gekozen periode nog plaats beschikbaar is
  • Zorg dat u geen openstaand bedrag heeft op uw bestaande reservering/boeking
  • Het omboeken van reserveringen in de periode na 1 juli is momenteel nog niet mogelijk, wacht hiervoor nog even af.
  • Een (voor)seizoenplaats kunt u niet omboeken. (Recronvoorwaarden (voor)seizoenplaatsen)
  • Reserveringen gedaan na 1 april 2020 kunt u niet omboeken vanwege het coronavirus, deze vallen onder de standaard annuleringsregelingen.

Omdat nog niet bekend is, hoelang deze situatie nog gaat duren, vragen wij aan kampeerders met een seizoenplaats nog even geduld ten aanzien van het beantwoorden van de mogelijke vraag welke conseqenties deze situatie heeft op de uitvoering van de kampeerovereenkomst.

Wat als ik mijn vakantie wil annuleren?

Wilt u uw vakantie annuleren? Check dan de voorwaarden van uw annuleringsverzekering. Onze camping is nog steeds toegankelijk, mogelijk zijn aan uw annulering kosten verbonden.

Als camping hanteren wij de Recronvoorwaarden, deze kunt u hier downloaden/bekijken.

  • Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus de vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van onze camping niet ‘op slot’ is gezet door de overheid.
  • Indien u uw vakantie wilt annuleren, aangezien u zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat u besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.